Yritys

Tinkimätöntä laatua ja toimitusvarmuutta vuodesta 1998

Jukajan Ristikko Oy toimii paikalla, jossa sahatoiminta alkoi jo 1900-luvun alussa. Vuonna 1998 toiminnan aloitti nykyinen viiden hengen yrittäjäjoukko ja otti päätuotteekseen kattoristikot. Vastuksiakin riitti, mutta kauppa lähti käymään heti, ja yritys alkoi kasvamaan tasaisesti. Nykyään kattotuolien lisäksi ison osan toiminnasta muodostavat sahatavaran jatkojalostus, pihatuotteiden ja saunojen valmistus sekä erilaiset puukomponentit.

Avain menestykseen on ollut tinkimätön panostus laatuun. Me olemme aina pyrkineet tekemään työmme niin hyvin kuin mahdollista. Voimme taata asiakkaillemme laatutyötä toimitusvarmasti.

 

Kirvesmiehiltä ja kirvesmiehille kiitos

Olemme ylpeitä myös siitä, että Jukajan kattoristikot saavat kiitosta kirvesmiehiltä. He suosittelevat meitä todella hyvien kattoristikoiden perään kyselevälle. Ammattimiehiä ei hämätä kauniilla sanoilla tai kiiltävällä pinnalla. He antavat suosituksensa vain tuotteille, jotka täyttävät heidän laatuvaatimuksensa. Aiomme ansaita heidän kiitoksensa myös jatkossa.

Kokemus puhuu

Yrityksemme ydinjoukolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Noin 10 000 neliön toimitiloissamme häärii sesongista riippuen 25-30 rakennusalan ammattilaista.

 

Lataa todistus tehtaan laadunvalvonnasta >>

Ota yhteyttä

Laatutyötä toimitusvarmasti – kattotuolit, sahatavaran jatkojalostus, kevythirsituotteet sekä erilaiset puukomponentit.

› Ota yhteyttä