Takstolar – hållbara och korrekt avpassade

Man kan inte lura yrkesmän med vackra ord och blänkande ytor. De rekommenderar endast produkter som uppfyller kvalitetskraven.

 

Takstolar –
det finns inga genvägar till kvalitet

Takstolar har en nyckelroll för att taket på din byggnad ska hålla sig i bra form och fylla sin funktion. Skador på fackverkstakstolar är dessutom besvärliga att reparera. Därför skulle det aldrig falla oss in att använda några genvägar i varken planeringen eller produktionen. Produktionen av hållbara och exakt avpassade takstolar kräver:

› Planerare och planeringsprogram som testats och godkänts av VTT
› Hållfasthetssorterade trävaror
› De bästa tillgängliga spikblecken (inhemska Mitek)
› Erfarna, noggranna yrkesarbetare som känner stolthet över sitt arbete

Allt det här får du med Jukajans fackverkstakstolar. Det är därför så många yrkesmän i byggbranschen rekommenderar oss till alla som behöver takstolar.


Fackverkstakstolar –
noggrannhet före allt annat

När du är i behov av takstolar lönar det sig att begära en offert från Jukajan Ristikko, antingen genom länken nedan eller via e-post till jukajan@ristikko.com. När du har godkänt offerten kontrollerar vi all information ännu en gång. På så sätt kan vi garantera att den punktliga leveransen även innehåller takstolar med exakta mått. Vid mer komplicerade strukturer rekommenderar vi att man skickar konstruktionsritningarna redan i samband med offertförfrågan.

Du behöver aldrig kompromissa, inte ens vid större projekt, eftersom med Jukajan Ristikkos fackverkstakstolar kan du få upp till 21 meter långa underramar.

Se även våra bodar, gårdsbyggnader och gårdsbastur.

KONTAKTA OSS

Kvalitetsarbete med leveranssäkerhet – takstolar, vidarebehandlat sågat virke, lättimmerprodukter samt andra träkomponenter.

› KONTAKTA OSS